skip to Main Content
Fremskritt

Framskritt

I yoga er det store og små framskritt hele veien. Noen ganger er det at du et øyeblikk får trukket pusten litt dypere, at du føler deg fredfylt, at du kjenner deg løftet og glad.

 

Andre ganger kan du se resultat av møysommelig arbeid, som når du sjekker før – og etterbilder som jeg har gjort her. Ja, det er fullt mulig å bli sterkere, smidigere, få bedre balanse og komme myyyyyye dypere, også i de fysiske stillingene.

 

 

Men det er litt synd at det ikke går an å vise før – og etterbilder av sinnet, av pusten, av sjelen. For det er her jeg virkelig har kjent på de aller største forandringene. Og best av alt, jeg kjenner stadig på den positive utviklingen, som bare fortsetter 18 år etter at jeg prøvde yoga for første gang.

 

Noen ganger tenker jeg at yoga har reddet meg fra mye vondt og vanskelig. Ikke det at jeg ikke opplever smerte, sorg, fortvilelse, sinne, motløshet og andre såre følelser, men gjennom yoga finner jeg måter å møte det vanskelige på, måter å komme gjennom problemet på en bedre måte.

 

Jeg ønsker for deg at du også skal kjenne på disse verktøyene, disse framskrittene, disse vidunderlige øyeblikkene av Yoga Bliss.
Back To Top