skip to Main Content

Om yogalærer Karina Natacha Trillo

Jeg  elsker yoga og det å undervise. Jeg har alltid vært glad i å være aktiv og har drevet med bla håndball, aerobics, styrke og løping. Jeg har også drevet med gruppetrening i ca 18 år på Sats/Stamina.

Jeg begynte med yoga fordi det så ut som morsom og utfordrende fysisk trening. Det er det absolutt også! Etter en stund med yogapraksis utviklet jeg etterhvert et dypere og mer inderlig kjærlighetsforhold til yoga.

Jeg praktiserer yoga av mange grunner, og synes det mentale aspektet er vel så viktig som det fysiske. Jeg opplever at yoga gir meg større ro, både i kropp og sjel og hjelper meg å utvikle meg som person. I tillegg kommer alle de fysiske godene, fleksibel muskulatur, styrke, mindre stress og ”vondter”  i kroppen.

Når du har praktisert yoga en stund, opplever du gjerne flere og flere positive effekter. Yoga passer for de aller fleste mennesker uansett form eller kroppsfasong. Alle begynner på begynnelsen, og går sin egen vei. Kan du puste, kan du gjøre yoga. I klassene mine vil jeg være behjelpelig med å finne ”din egen måte” å gjøre yoga på. Derfor kan jeg trygt si at yoga antageligvis vil gjøre noe positivt for deg.

Jeg ønsker deg hjertlig velkommen til en uforpliktende prøvetime.

Det er også mulig å leie meg inn til ulike oppdrag som har med yoga og avspenning å gjøre. for eksempel: Hage-yoga, innslag i kurs/teambuilding, gruppeundervisning, ”utdrikkingslag” etc.

 

Min yogautdanning:

Yandara Yogainstitute på Bali og Samahita Centered Yoga I Thailand.

Jeg har nå fullført en utdannelse som gir meg tittelen YTT 500 Hours. ( Yoga teacher training 500 timer) Dette er en internasjonal Yoga Teacher Training som er godkjent av verdens største yoga-organisasjon: Yoga Alliance.

Back To Top