skip to Main Content

Yoga Kilen i mitt hjerte

«Når det lukkes en dør bør det alltid åpnes en flaske med champagne
– og vips, så åpnes det en dør eller et vindu.» Bjørg Thorhallsdottir

Det er rart hvordan dette ordtaket alltid viser seg å stemme. I mitt siste tilfelle hadde ei dør lukka seg til studioet som jeg hadde leid i 12 år, og jeg var i tvil om hvor veien skulle gå videre. Min søster og jeg delte ei flaske med lykkebobler (kan anbefales) og da kom Maiken med ideen: Hvorfor starter du ikke ditt eget studio her i huset?

Og etter mye tanker, planlegging, utbæring av møbler, maling av vegger, nedfall fra stige (kan ikke anbefales) og innkjøp av fantastisk Maduka-utstyr er endelig tida kommet for å åpne nettopp dette: Mitt eget yoga-studio. Ganske annerledes enn jeg hadde sett for meg, og med den vakreste utsikten man kan ønske seg å praktisere til. Jeg håper du vil være med.

Så velkommen til timer her i Fevikveien 4 (Kilen). Det blir masse moro utover høsten og jeg er også i startgropa for å planlegge et lite retreat med yoga, god mat, bading, vin og latter. THE BEST IS YET TO COME!

 

 

Back To Top